Rai grupa d.o.o.

RAI Grupa je prisutna na hrvatskom tržištu već 10 godina. Do sada je izgradila velik broj stanova u Hrvatskoj, nije zakasnila niti jedan dan sa useljenjem te je sve svoje objekte u skladu s ugovornom obavezom upisala u zemljišne knjige.
RAI Grupa prati moderne trendove te gradi energetski učinkovite građevine. Velika pažnja posvećuje se projektiranju stanova koji zadovoljavaju sve potrebe današnjeg modernog načina življenja.
RAI Grupa gradi objekte u čijoj se neposrednoj blizini nalaze svi potrebni sadržaji kao što su trgovine, javni gradski prijevoz, vrtići, škole i razni drugi sadržaji.
Ovisno o fazi izgradnje, imat ćete mogućnost prilagoditi stan svojim individualnim potrebama.

Naša usluga ne završava useljnjem u vaš novi stan. Naša knjižica s uputstvima pružit će vam detaljan opis i pojašnjenja potrebna za pravilno rukovanje i korištenje uređaja i opreme. Pojasnit će vam kako najpravilnije koristiti prostor, kako ispravno grijati i prozračivati prostorije.
Neovisno kupujete li prvi puta stan ili ste obitelj u potrazi za većim stanom, svoj stan možete pronaći ovdje.
Naši prodajni savjetnici su tu da vam pomognu odgovoriti na sva vaša pitanja kako bi vam kupnja novog stana bila jednostavna i ugodna